Hosted VoIP

Met Hosted VoIP kiest u voor een innovatieve en efficiënte manier van communiceren. VoIP staat voor Voice-over Internet Protocol en biedt de mogelijkheid om te telefoneren via Internet. Hosted VoIP zorgt voor een aanzienlijke besparing op uw communicatiekosten. Deze waardevolle techniek zal de komende jaren verder in populariteit stijgen. Business Mobile realiseert betrouwbare VoIP-oplossingen voor uw onderneming.

Hoe werkt Voice-over Internet Protocol?

Voice-over Internet Protocol maakt bellen via internet mogelijk door middel van een reeks overbrengingen. VoIP zet spraaktrillingen om in gecomprimeerde digitale signalen en vertaalt deze naar IP-pakketten. Als de gebruiker een gewone telefoon heeft worden deze IP-pakketten vervolgens overgedragen en omgezet in een normaal telefoon signaal.

Voordelen van Hosted VoIP

Een Hosted VoIP-systeem biedt meer dan alleen kostenbesparing, met de integratie van mobiele diensten en softwarepakketten kunt u eenvoudiger zakendoen. Een Hosted VoIP-systeem een absolute musthave wanneer u veel onderweg bent en altijd goed bereikbaar wilt zijn. In vergelijking met traditionele telefoondiensten zijn de mogelijkheden van Hosted VoIP onbegrensd.

VoIP-oplossingen voor uw bedrijf

Business Mobile biedt diverse Hosted VoIP-oplossingen voor uw onderneming. Afhankelijk van uw persoonlijke wensen en de gebruiksintensiviteit adviseren wij graag welke oplossing het beste bij uw bedrijf past. Business Mobile biedt onder meer VoIP-oplossingen van KPN ÉÉN en Telfort Hosted VoIP.