IoT-technologie

IoT staat voor Internet of Things. IoT-technologie maakt het mogelijk om apparaten met het internet te verbinden en ze te integreren in uiteenlopende bedrijfsprocessen. Als onafhankelijk leverancier van telecom- en ICT-oplossingen beschikt Business Mobile over uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van IoT-technologie. Daarnaast bieden wij daaraan gekoppelde Big Data oplossingen en beheerplatformen. Wij werken nauw samen met diverse telecomaanbieders. Business Mobile biedt altijd een passende oplossing voor uw specifieke wensen.

Internet of Things

Tegenwoordig zijn steeds meer objecten met het internet verbonden. De verzameling van online communicerende objecten wordt het het Internet of Things (IoT) genoemd. Het is onder meer mogelijk om apparaten, machines, voertuigen, verlichting en ruimtes met het internet te verbinden. De objecten beschikken over sensoren die metingen verrichten en deze informatie doorsturen naar de cloud. De data kan variëren van informatie over gebruik, onderhoudsstatus en de locatie van het object. Daarnaast is het mogelijk om objecten op afstand via internet aan te sturen.

De mogelijkheden van slimme apparaten

De mogelijkheden van IoT-technologie zijn reusachtig. Met IoT-technologie is het mogelijk om allerlei toepassingen ‘slim’ te maken. Hierdoor wordt het bijvoorbeeld makkelijker om bedrijfsprocessen te optimaliseren, de klantvriendelijkheid te verbeteren en allerlei besparingen door te voeren. Met IoT-technologie is het mogelijk om objecten efficiënter te monitoren en te gebruiken. Het wordt eveneens eenvoudiger om kosten en energie te besparen. Ook kunt u de levensduur van apparaten verlengen en objecten eenvoudig terugvinden.

Wij denken met u mee

Business Mobile denkt met u mee met over vraagstukken rond IoT-technologie. De ontwikkelingen op dit gebied gaan razendsnel. Momenteel ontbreekt het aan standaarden op het gebied van communicatie en IP-protocollen. Elke dag opnieuw komen er nieuwe oplossingen bij. Alleen al op het gebied van connectiviteit werken telecomoperators met verschillende niet-compatibele protocollen (waaronder Sigfox, LoRa en NB-IoT). Op basis van onze uitgebreide marktkennis ondersteunen wij u graag bij de verkenning van de mogelijkheden die IoT-technologie biedt voor uw organisatie.

IoT-technologie van Business Mobile

Maak samen met Business Mobile kennis met de mogelijkheden op het gebied van IoT-technologie. Profiteer van onze uitgebreide ervaring met het verbinden en integreren van objecten met uiteenlopende bedrijfsprocessen. Wij bieden IoT-oplossingen voor een scherpe prijs.

Voor meer informatie over onze oplossingen op het gebied van IoT-technologie kunt u contact opnemen met Business Mobile op telefoonnummer 072-5276100 of per e-mail: info@businessmobile.nl.