Managed WiFi oplossingen

Meraki

Meraki (inmiddels onderdeel van Cisco) is in 2006 opgericht door promovendi van de Massachusetts Institute of Technology (MIT). Door de potentie van Meraki was onder andere Google bereid om de organisatie te financieren.
Vandaag de dag is Cisco Meraki een van de snelst groeiende organisaties met meer dan 25.000 implementaties wereldwijd.

business mobile cisco meraki

Netwerk Infrastructuur centraal aangestuurd vanuit de cloud?

Jazeker, dit is een nieuwe mogelijkheid om de gehele lijn van netwerk gebaseerde (Wi-Fi / Switches / Routers / VPN`s )apparatuur te bedienen vanuit een overzichtelijk dashboard web interface. Van hieruit worden alle zaken geregeld of dit nu 1 lokatie is of meerdere. Het Cisco Meraki Cloud managed systeem is ideaal voor horeca gelegenheden, bedrijven met één of meerdere locaties, en het aanbieden van Wi-Fi voor publieke ruimtes zoals gemeente / stads kernen, sportzalen, bioscoop en zeker te verhuren zakelijke tijdelijke kantoorwerkplekken.

Business Mobile Cisco Meraki

Cisco Meraki is producent van 100% Cloud based netwerkoplossingen. De Cisco Meraki oplossingen voorzien u van out-of-the-box management, security en capaciteit zonder de kosten en complexiteit van een traditioneel netwerk infrastructuur. Of het nu gaat om het beveiligen van enterprise tablets of het realiseren van een volledige WiFi-dekking op een bedrijventerrein, met Cisco Meraki is het allemaal mogelijk.

Het Cisco Meraki portfolio bestaat uit:

  • Wireless LAN
  • Ethernet-switches
  • Security appliances (vpn-firewalls)
  • Mobile device management (MDM) oplossingen.

Business Mobile Miraki 18 Miraki 32

Meer informatie

Voor meer informatie over Managed WiFi oplossingen kunt u contact opnemen met Business Mobile. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.