Hosted VoIP

telfort

Met Telfort Hosted VoIP heeft u de keuze uit diverse pakketten. Het basispakket Hosted Telefonie is met name geschikt voor bedrijven met minder dan 5 werknemers. Met dit voordelige pakket bent u uitstekend bereikbaar tegen een vaste lage prijs. Heeft uw bedrijf meer dan 5 werknemers? Dan is Hosted Telefonie Extra een betere keuze. Business Mobile beantwoordt graag al uw vragen over Telfort Hosted VoIP.

 

Telfort lage prijs

Flexibele telefooncentrale

Telfort Zakelijk Hosted Telefonie komt met een flexibele telefooncentrale. Uw centrale is hierdoor altijd up-to-date en eenvoudig aan te passen. U kunt kiezen uit een standaard telefooncentrale met nachtschakeling, een iPad beheer app, wachtmuziek en de mogelijkheid tot het versturen van voicemails naar uw e-mail. Met de Telefooncentrale Extra heeft u eveneens beschikking over een receptionist. Daarnaast kunt u kiezen voor een keuzemenupakket.

Voordelig bellen

Met Telfort Hosted VoIP belt u bijzonder voordelig. Zo belt u met het Nederland Onbeperkt pakket voor een vast bedrag per maand naar alle vaste en mobiele telefoonnummers binnen Nederland. Kiest u voor Nederland Basis, dan zijn de gesprekskosten gebaseerd op het daadwerkelijke verbruik. U kunt uw huidige telefoonnummers gewoon meenemen.

Wilt u meer informatie over Telfort Hosted VoIP? Maak dan een vrijblijvende
afspraak met Business Mobile. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Call Now Button