Vaste telefonie

Business Mobile biedt betrouwbare oplossingen op het gebied van vaste telefonie voor uw bedrijf. Wij assisteren u graag bij de integratie van uw vaste en mobiele telefonie. Business Mobile biedt oplossingen waarmee u aanzienlijk kunt besparen op uw telefoonkosten, terwijl uw huidige telefooncentrale en de rest van de infrastructuur ongewijzigd blijven. Maak vrijblijvend een afspraak bij Business Mobile voor een professioneel advies afgestemd op uw bedrijf.

Wholesale Line Rental

Business Mobile verzorgt onder meer telefonieoplossingen op basis van Wholesale Line Rental (WLR). Met WLR neemt u de CPS-schakeling van uw verkeer en andere verbindingen (zoals ISDN2 en analoge lijnen) af bij een alternatieve aanbieder. Deze aanbieder koopt verbindingen in bulk in bij KPN. Met WLR kunt u rekenen op voordelige telefonieverbindingen en -diensten. Besparingen liggen over het algemeen tussen de 15 en 30 procent.

Alles op één factuur

WLR is slechts een administratieve wijziging, voor de rest blijft alles hetzelfde. De minimumcontracttermijn is één jaar. Met WLR ontvangt u één factuur voor al uw telefonieverbindingen en -diensten en uw telefoonverkeer. Omdat alle telefoniekosten op één factuur komen is WLR met name interessant voor bedrijven met veel kleine vestigingen en/of thuisaansluitingen. U kunt er eventueel voor kiezen om de factuur te splitsen per aansluiting.