Hosted Desktop

Kies voor het gemak
van de hosted desktop van Business Mobile.

Met een hosted desktop kunt u op elke plek en op elk gewenst moment via een beveiligde internetverbinding inloggen op uw werkplek: bijvoorbeeld op kantoor, thuis of onderweg. U maakt gebruik van de servers van Business Mobile en wij zorgen eveneens voor geldige licenties en het IT-beheer. Met onze innovatieve hosted desktop bent u onder meer verzekerd van dagelijkse back-ups en doeltreffende virus- en spamfiltering. Business Mobile neemt alle beheertaken uit handen zodat u zich volledig kunt richten op uw kernwerzaamheden.

Flexibel werken in de cloud

Een hosted desktop is een vorm van werken in de cloud. Met een internetverbinding heeft u overal toegang tot uw eigen computer, applicaties, documenten, e-mails en agenda’s via een mobiele telefoon, PDA of Outlook. Werken in de cloud wordt ook wel het nieuwe werken genoemd. Dankzij deze virtuele online werkplekken is het nu mogelijk om waar dan ook ter wereld te werken. Met een hosted desktop kunt u direct reageren op veranderingen binnen uw organisatie. Dankzij de schaalbaarheid van de cloud is het eenvoudig om nieuwe gebruikers, software, data of nieuwe projecten toe te voegen.

Nu vanaf €24,95

per werkplek per maand

Maximale snelheid

Business Mobile laat uw computers draaien op de servers van een professioneel datacentrum in Nederland. Het datacentrum heeft snelle verbindingen met de centrale internet-infrastructuur. Omdat u meerdere geavanceerde servers tot uw beschikking heeft profiteert u van een razendsnelle verbinding; ook via een simpele 3G-verbinding. Er worden slechts toetsaanslagen en beeldscherminformatie heen en weer gestuurd waardoor de belasting minimaal blijft. Bij een grotere belasting wordt er automatisch extra capaciteit toegevoegd.

Kosten besparen met hosted desktop

Met een hosted desktop van Business Mobile bespaart u aanzienlijk op uw IT-kosten. Door te werken in de cloud zijn de automatiseringskosten zowel transparant als voorspelbaar. U hoeft zelf niet te investeren in servers en bijbehorende infrastructuur. Ook bent u aanzienlijk minder geld kwijt aan beheer, licenties, onderhoud, beveiliging en back-ups. Afhankelijk van uw exacte situatie kunt u met een hosted desktop 40 tot 60 procent besparen op uw automatiseringsuitgaven. U heeft altijd duidelijkheid over de kosten per werkplek.

Hosted desktop van Business Mobile

Kies ook voor een hosted desktop van Business Mobile en profiteer van flexibiliteit, snelheid en lagere IT-kosten. Een volledige online werkplek waarbij wij het beheer voor onze rekening nemen heeft u voor een vast bedrag per maand. Voor meer informatie over onze hosted desktop kunt u contact opnemen met Business Mobile op telefoonnummer 072-5276100 of per e-mail: info@businessmobile.nl.