Medewerkers stellen zich voor

Business Mobile Mathijs

Hallo ik ben Mathijs Jacobs en sinds een aantal jaar werk ik met heel veel plezier bij Business Mobile. Mijn functie is Field Engineer wat kort uitgelegd inhoudt dat ik Hosted VoIP centrales programmeer en installeer op locatie bij de klant. Daarnaast  verleen ik technische service aan eindgebruikers, u moet dan denken aan instellingen voor data, koppelingen met Exchange en het oplossen van storingen bij de klant. Dus als u straks service nodig hebt dan weet u bij wie u moet zijn.

Naast mijn werk bij Business Mobile hou ik van reizen en wil ik graag zoveel mogelijk van de wereld zien. Ook probeer ik er een gezonde leefstijl op na te houden waarbij ik graag in de avonden op de tennisbaan sta of een rondje door het Vondelpark ren.

Business Mobile Linda

Mijn naam is Linda de Rijke. Ik woon met mijn vriend en twee katten samen in het Friese dorp Sint Nicolaasga. In april 2012 ben ik begonnen met golfen en inmiddels ben ik hieraan behoorlijk verslaafd geraakt. Zodra ik vrij ben en het weer het toelaat ben ik op de golfbaan in Emmeloord te vinden waar ik sinds 2015/2016 ook in het competitieteam van dames 1 zit.

Sinds augustus 2012 werk ik met veel plezier als binnendienst medewerker bij Business Mobile. Ik ben voor klanten het eerste aanspreekpunt als de vraag van administratieve aard is. U kunt hierbij o.a. denken aan het wisselen/blokkeren/deblokkeren van simkaarten, het aanvragen van nieuwe mobiele nummers, vragen over het netwerk, bestellingen van mobiele toestellen enz. Mijn streven is om de klant altijd dezelfde of de volgende dag van een reactie of antwoord te voorzien. Lukt dit niet, dan houd ik de klant op de hoogte van het proces.

Samen met mijn collega’s hoop ik op een prettige samenwerking. 

Business Mobile George

Hallo ik ben George Bonset, na ruim 25 jaar als systeembeheerder te hebben gewerkt, ben ik in 2014 begonnen bij Business Mobile als senior Field Engineer voor Hosted VoIP. Business Mobile zet veel in op persoonlijke ontwikkeling, waar door het in deze “tak van sport” uniek is. Onze klantenkring is zo divers dat geen VoIP installatie hetzelfde is, maar bij elke klant maatwerk wordt geleverd. Mijn werkzaamheden bestaan verder uit het configureren en plaatsen van Cisco routers, configureren van KPN ÉÉN VoIP centrales, configuratie Cisco Meraki access-point’s (WiFi) en advisering van netwerkcomponenten aan de afdeling verkoop.

In mijn vrije tijd mag ik graag bezig zijn met vrijwilligerswerk voor een sportvereniging, klussen en reizen.