Partners

KPN
KPN
Business Mobile is Platina Excellence partner van KPN. Dit is de hoogst haalbare status die KPN aan partners toekent. KPN staat garant voor een stabiel netwerk en hoge kwaliteitsproducten. Business Mobile levert onder meer: KPN ÉÉN, KPN Mobiel, KPN ISDN, KPN Zakelijk Glas en KPN Zakelijk DSL.
Telfort
Telfort
Business Mobile is Top Partner van Telfort. Dit is de hoogst haalbare partnerstatus. Telfort onderscheidt zich van de concurrentie met kwalitatief goede oplossingen tegen een scherpe prijs.
Cisco
Cisco
Business Mobile is partner van Cisco. Wij leveren Cisco-apparatuur voor cruciale punten in het netwerk. Cisco levert producten van onovertroffen kwaliteit. Wereldwijd gaat maar liefst 80% van het internetverkeer over routers van Cisco. Als geen ander werkt Cisco aan continue kwaliteitsverbetering van producten, afgestemd op de laatste ontwikkelingen op het gebied van communicatie.
Polycom
Polycom
Business Mobile heeft gekozen voor een partnerschap met Polycom omdat dit bedrijf toestellen en soundstations van uitstekende kwaliteit levert. Polycom-apparatuur voldoet aan onze strenge eisen met betrekking tot stabiliteit en betrouwbaarheid. 
RoutIT
RoutIT
RoutIT is een onafhankelijke provider van Connectivity en Cloud services. RoutIT biedt een gevarieerd aanbod van diensten op het gebied van internet, Cloud, connectivity- en communicatieoplossingen. Business Mobile levert diverse door RoutIT ontwikkelde producten.
Apple
Apple
Business Mobile levert producten van Apple, waaronder Iphones en Ipads. De afgelopen jaren is er een ware revolutie ontstaan op het gebied van mobiele telefonie en de manier waarop wij met z’n allen werken. Apple is er als geen ander in geslaagd om producten te vervaardigen die inspelen op de behoefte van de gebruiker.
Microsoft
Microsoft
Business Mobile levert Office 365 van Microsoft. Desgewenst koppelen wij deze pakketten aan uw Hosted VoIP-omgeving zodat uw werkplek wordt geïntegreerd in uw telefonieomgeving. Met deze oplossing is het mogelijk om tot op 5 devices uw mail te ontvangen en programma’s als Excel en Word te draaien.
Samsung
Samsung
Business Mobile levert mobile devices van Samsung. In het uitgebreide assortiment van Samsung is er voor elke gebruiker een passende telefoon te vinden. Samsung maakt gebruik van het Googleplatform Android™.
HP
HP
Business Mobile is partner van HP en levert vooral netwerkoplossingen van dit merk. Wij hebben HP in ons assortiment opgenomen vanwege de kwaliteit en stabiliteit van de producten. Zo vertoont een switch van HP zelden defecten, zodat u verzekerd bent van een stabiel bedrijfsnetwerk.
Yealink
Yealink
Hoewel Yealink pas in 2001 is opgericht, is het bedrijf nu al niet meer weg te denken uit de hedendaagse VoiP-markt. Yealink ontwikkelt toestellen met een interessante prijsstelling die voldoen aan de eisen van de zakelijke gebruiker.
Tiptel
Tiptel
Business Mobile levert toestellen van Tiptel. Tiptel Nederland is al sinds 1993 actief op de telecommunicatiemarkt voor bedrijven en consumenten. Tiptel biedt een zeer complete lijn telecommunicatieapparatuur, waaronder DECT-telefoontoestellen, complete IP-oplossingen, telefoonbeantwoorders en gsm-toestellen.