Referenties

succeslogo

Succes Schoonmaak staat voor “krachtig in schoonmaken”.

De kernwaarden zijn; Betrouwbaar, Betrokken en Daadkracht.

Succes Schoonmaak, een van origine Volendams familiebedrijf en opgericht in 1963, is uitgegroeid tot het grootste regionale schoonmaakbedrijf van Nederland. Ondanks de gestage groei is Succes de kernwaarden nooit uit het oog verloren en is na ruim 53 jaar, nog steeds een zeer betrouwbare partner, die de met u afgesproken kwaliteit garandeert. Daarnaast kenmerkt ons bedrijf zich door korte hiërarchische lijnen, een flexibele instelling, betrokken en goed opgeleide medewerkers, pro-activiteit en “afspraak is afspraak”.

Eind 2013 zijn wij met Succes overgegaan op KPN ÉÉN via Business Mobile. Door deze overstap hebben wij een flexibele centrale, waarbij wij niet meer afhankelijk zijn van een vaste werkplek. We hebben dan ook niet alleen de vaste telefonie overgezet maar ook de mobiele telefonie en mobiele data. Bij KPN ÉÉN kunnen wij alle gegevens raadplegen in een portal, zodat uitzonderingen (hoge belkosten buitenland, aanzienlijk gedrag dataverbruik) direct geconstateerd worden. KPN ÉÉN biedt goedkope (slapende) bundels voor bellen en data binnen EU, welke automatisch geactiveerd worden. Eveneens is via Business Mobile geregeld dat we nu gebruik maken van glasvezel, de snelheid van internet is aanzienlijk verbeterd.

Uiteindelijk heeft bovenstaande ook nog eens gezorgd voor een kostenbesparing van meer dan 50%.

www.succesvolendam.nl

Business Mobile M-P

Wij Millenaar |Peijnenburg Dakdekkers, loodgieters en verwarmingsbedrijf bestaan al vanaf 1956.

Al jaren maken we gebruik van de diensten van Business Mobile, net als wij altijd bereikbaar.

Ze leveren en regelen onze gehele bereikbaarheid, al onze technici ’s zijn uitgerust met smartphone’s, ze moeten goed bereikbaar zijn, het werk komt altijd ad hok binnen en op deze manier kunnen we direct schakelen. Je kan een opname maken van het werk, doorsturen naar de eigenaar en wachten op de opdracht.

Business Mobile adviseert ons ook, zo gaan we dit jaar over op de digitale bonnen, data transport vanaf de naar de tablet, vanaf de website bellen of vanaf de computer bellen, dus wellicht is glasvezel beter, we bellen Business Mobile, leggen ons idee voor, en zij vullen in.
Alles wordt in een goede offerte uitgebreid toegelicht, met alle toeters en bellen erop, wat het system maar ook wat het niet kan no nonsens.. De telefoons, glasvezel aanvraag enzovoort alles nemen ze uit handen en daardoor kunnen wij ons bezig houden met ons werk:  gekscherend zeggen we van Dak tot Kak..

http://www.m-p.nl/

Allez Wonen - Business Mobile

Allez wonen & slapen staat voor betaalbare kwaliteit “lang nadat u de lage prijs bent vergeten zal de kwaliteit van onze producten u bij blijven”. U kunt bij ons terecht voor complete woon- en slaapkamers.

Business Mobile beheerd voor ons het complete communicatie netwerk, van de vaste- tot de mobiele telefonie. Wij zijn sinds kort over op een VoIP oplossing van Business Mobile, hierdoor is onze bereikbaarheid vergroot en onze kosten zijn drastisch verlaagd. Ook de koppeling tussen ons distributiecentrum in Alphen aan den Rijn en de winkel op de woonboulevard in Leiderdorp is perfect geregeld. Als er in onze winkel een bestelling wordt gedaan rolt deze met één druk op de knop  in ons distributiecentrum uit de printer waardoor de levering kan worden opgestart.

Kort samengevat leveren de oplossingen en diensten van Business Mobile ons een kostenbesparing  en tevreden klanten op.

www.allezwonen.nl

OKI Hosted VoIP

In oktober 2015 heeft Business Mobile met ons contact gezocht over onze mobiele telefooncontracten bij de KPN.  Het contact vanaf de eerste afspraak was gelijk goed. Een duidelijk verhaal en een goed overzicht. De uitvoering is van A tot Z goed uitgevoerd. Een aanspreekpunt voor de buitendienst en een aanspreekpunt voor de binnendienst. Snel schakelen en duidelijkheid. Dus voor ons een prima organisatie om mee samen te werken.

Business Mobile referentie Hyatt

 

Iets meer dan een jaar geleden zijn wij benaderd door Business Mobile voor onze vaste en mobiele telefonie. Het contact omtrent de offerte en alle randvoorwaarden was zeer professioneel en klantgericht. Met behulp van het professionele advies van Business Mobile hebben wij positieve aanpassingen doorgevoerd in onze mobiel en vaste communicatie pakketten met als eindresultaat een significante besparing op deze kosten. Zoals verwacht van een professioneel bedrijf werd na het eerste jaar wederom contact gezocht om een follow-up te verzorgen omtrent de geboden service. Als hotel waar alle soorten van telecommunicatie van belang zijn, is Business Mobile een aanrader als professioneel telecommunicatie partner.

 

amsterdamairport.place.hyatt.com