Service

Pand plus auto'sBij Business Mobile komt u als klant op de eerste plaats. Wanneer u kiest voor onze dienstverlening, bent u altijd verzekerd van kwaliteit en een uitstekende service. Als geen ander begrijpen wij hoe belangrijk communicatie is voor het hedendaagse bedrijfsleven. Business Mobile zorgt ervoor dat u probleemloos kunt communiceren met uw personeel en uw klanten. Wij nemen alle zorgen uit handen, zodat u zich volledig kunt richten op de bedrijfsvoering van uw onderneming.

Professioneel advies

De medewerkers van Business Mobile adviseren u graag over de communicatiemogelijkheden voor uw bedrijf. Bij ons bent u op het juiste adres voor mobiele contracten, VoIP-oplossingen en dataverbindingen. Ook kunt u bij ons terecht voor complete pakketten waarin vaste en mobiele telefonie, dataverbindingen en uw complete Office en CRM-omgeving geïntegreerd zijn.

Telecom Scan

Met behulp van een Telecom Scan van uw bedrijf is Business Mobile in staat om u te voorzien van deskundig telecom advies. Samen komen wij tot een oplossing om uw bedrijf verder vooruit te helpen.